Cashmere året 2023

Cashmere året 2023

Hej alla underbara kunder och följare!

Snart är det ett år sedan Mi&Cashmere startade sin resa, och vilket första år det har varit! Jag vill ta ett ögonblick för att rikta ett stort TACK till er alla. Ert stöd och engagemang har varit en ovärderlig del av uppstarten 2023.

Jag har lärt mig så mycket under detta år, både om entreprenörsskap, design och om de fantastiska människor som väljer att handla hos mig. Era fina kundrelationer och positiva feedback har varit en konstant källa till inspiration och motivation. Som ni säkert förstår har det funnits många utmaningar och motgångar och saker och ting har inte alltid gått som planerat. Det är då det betyder allt för mig att veta att det jag gör uppskattas, och ni kunder är så nöjda med era Cashmere plagg.

Jag bubblar av idéer för framtiden och ser så mycket fram emot att förverkliga dem 2024. Jag känner att det finns så mycket mer att upptäcka och skapa och mycket är redan på gång.

 

Tack för att ni är en del av Mi&Cashmere’s resa. Jag önskar er ett riktigt gott nytt år.

 

Kram Mimmi, Mi&Cashmere

Mimmi på Mi&Cashmere

 

Mi&Cashmere på Instagram 

Mi&Cashmere på Facebook

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.