Poncho Polo i färgen ljusgrå

Poncho Polo i 100% Cashmere

Nyhet! Äntligen, efter mycket arbete och förväntan är jag glad att presentera min senaste tillägg i poncho-familjen, Cashmere Poncho Polo - Coline - Designen är äntligen klar, och jag har lyssnat på era önskemål för att skapa något speciellt. Med en balans av rätt design och en palett av vackra färger, hoppas jag att Coline blir en ny favorit i er garderob.

Elegant Poncho Polo med Hög Krage i 100% Kashmir.

Med sina proportionerade mått på 67 x 67 cm och en lätt vikt på endast 225g, erbjuder denna Poncho Polo en oöverträffad kombination av komfort och mångsidighet. Denna lyxiga poncho är det ultimata plagget för den som söker både värme och stil i ett och samma plagg.

Unika Egenskaper:
Material av Högsta Kvalitet: Poncho är vävd av 100% ren kashmir, känt för sin otroliga mjukhet och värme. Kashmir är ett lyxmaterial som lovar hållbarhet och en känsla av ren lyx mot huden.
Design med Hög Krage: Den distinkta höga kragen ger inte bara extra värme och skydd mot kalla vindar utan lägger också till en touch av sofistikation till din look.
Lätt och Behändig: Med en vikt på bara 225g är denna poncho lätt att bära överallt och enkel att packa, vilket gör den till en idealisk följeslagare för såväl dagligt bruk som resor.
Variation i Färger: Välj bland ett brett utbud av unika färger för att hitta den perfekta nyansen som kompletterar din garderob. Våra unika färger är noggrant utvalda för att lyfta varje outfit.
Mångsidig Användning: Perfekt för alla tillfällen, från avslappnade utflykter till mer formella evenemang. Den höga kragen och den lyxiga kashmiren gör att denna poncho står ut från mängden.

Investera i en poncho som kombinerar det bästa av två världar: lyxig kashmir och en design som framhäver din stil. Poncho Polo med Hög Krage är valet för den som inte vill kompromissa med vare sig komfort eller elegans.

Tack till alla som delat sina tankar och gjort detta möjligt. Jag är tacksamma för ert stöd och kan inte vänta på att ni ska få uppleva Cashmere Poncho Polo Coline.

Titta närmare på Poncho Polo

 

Mimmi, Mi & Cashmere 🌸

Mi&Cashmere på Instagram 

Mi&Cashmere på Facebook

Zurück zum Blog

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.