Cashmere tröjor

Cashmere till förmånliga priser året runt.

Här är anledningen till varför jag, på Mi&Cashmere, väljer låga priser året runt.

Välkomna till Mi&Cashmere! Jag är så glad att dela med mig av en värld där kvalitet och tillgänglighet går hand i hand i varje liten fiber, i varje unik design och i varje pris som sätts. Att skapa och driva en webbshop med kläder av ren Cashmere är mer än bara en verksamhet för mig. Det är en livsstil, en passion, och ett åtagande att dela den fantastiska känslan av ren Cashmere med alla er.

Hos Mi&Cashmere är det mitt mål att göra lyx tillgänglig och jag har valt en prissättningsstrategi som avviker från den traditionella detaljhandelsnormen. Jag erbjuder låga priser året runt och kompromissar aldrig med kvaliteten. Låt mig berätta varför och hur jag gör detta möjligt.

Äkta Kvalitet till Äkta Priser.
Jag tror stenhårt på äkthet, och det gäller inte bara mina Cashmere-produkter. Det omfattar mitt sätt att göra affärer och skapa relationer med er. Jag väljer bort ständiga reor och massiva rabatter och undviker därmed att konstgjort höja priser för att sedan sänka dem igen. De priser du ser speglar den faktiska kostnaden för produktion och distribution och en möjlighet för mig att göra detta möjligt.

Ständigt Låga Priser istället för Säsongsrea.
Det är viktigt för mig att erbjuda er det bästa möjliga priset från första början. Jag vill att ni ska känna er trygga, veta att ni alltid får en bra deal, oavsett säsong eller anledning. Med mig behöver ni inte vänta på en rea för att skämma bort er själva eller era nära och kära.

Hållbarhet och Etik i Fokus.
För mig handlar hållbarhet inte bara om miljön, utan även om en etisk affärsmodell och hållbara kundrelationer. Jag strävar efter att skapa en positiv shoppingupplevelse där ni känner att varje köp är en klok investering snarare än en impulsiv reahandling.

Transparens och Ärlighet.
Att vara öppen och ärlig med er är av yttersta vikt för mig. Jag vet att förtroende är kärnan i varje relation och jag önskar bygga en sådan med er som varar livet ut. Ni kan alltid förvänta er transparens i mina priser och processer, så att ni kan handla tryggt.

Ett Varmt Välkomnande till Mina VIPs.
Jag är särskilt exalterad över att kunna ge lite extra tillbaka till er som är mina mest dedikerade vänner och kunder. Genom att bli en VIP-prenumerant på mitt nyhetsbrev eller följa mig på Instagram och Facebook, kommer ni alltid att vara de första att höra om de senaste kollektionerna och få de senaste nyheterna om Cashmere. Dessutom kommer jag, cirka två gånger i månaden, att skämma bort er med exklusiva erbjudanden som ingen annan får ta del av. Det är vår lilla hemlighet, en inre cirkel där jag visar min uppskattning till er som delar min passion för Cashmere och hållbart mode.

Kundens Val.
Här på Mi&Cashmere är varje design, varje kollektion och varje pris satt med er i åtanke. Jag önskar att ni ska känna er lika bekväma när ni bär mina kläder som när ni shoppar dem online.

Min affärsfilosofi om fasta, låga priser står fast. Jag är här för att erbjuda en noggrant utvald kollektion av högkvalitativa Cashmere-kläder till priser som får er att känna er nöjda – idag, imorgon och alla dagar framöver.

Stort tack för att ni är en del av Mi&Cashmere. Jag värdesätter ert fortsatta stöd och är överlycklig över att dela min passion för överkomlig lyx med er.

Följ Mi&Cashmere på Instagram och Facebook och anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev på hemsidan ( längst ner på sidan )

 

Mimmi, Mi & Cashmere 🌸

hello@miandcashmere.com 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.