person ute i naturen på hösten

Min Cashmere kollektion Hösten 2023. En personlig berättelse.

Höstens första vindpustar har precis börjat svepa in, och jag kan inte låta bli att längta efter lager på lager av mysiga stickade tröjor. Men inte vilka tröjor som helst. Jag tänker på cashmere.

Den här hösten har jag förlorat mig helt i en ny cashmere-kollektion. Färgerna i höstens kollektion är djupa, rika och jordnära. Mustiga nyanser av burgundy, skogsgrön och midnattssvart kompletteras av mjuka pasteller som rosa och ljust beige. Varje färg känns som en hyllning till höstens skiftande nyanser.

Men för mig handlar det inte bara om färg eller hur materialet känns mot huden. Det handlar om känslan av ren lyx. När jag bär cashmere känner jag mig som mitt bästa jag. Jag känner mig elegant, sofistikerad och redo att möta allt vad dagen har att erbjuda, oavsett om det är ett viktigt möte eller en lugn stund med en bok vid brasan.

Jag uppmanar alla att unna sig själva känslan av cashmere denna höst. Det är inte bara en investering i ditt klädval, utan i ditt välbefinnande. För i dessa osäkra tider förtjänar vi alla lite extra lyx och tröst.

Så när höstens kalla vindar börjar blåsa, kommer jag att svepa in mig i cashmere, dricka ett gott glas rött och minnas den stund när jag först upptäckte detta underbara naturmaterial. Och jag hoppas att du också hittar din egen lilla bit av lyx i höst.

Håll ögonen öppna, snart börjar min höstkollektion av cashmere plagg dyka upp i webbshoppen och på sociala medier.

 

Mimmi, Mi & Cashmere 🍂

@miandcashmere

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.