Kashmirtröja

3 nya nyanser av borstade kashmirtröjan Victoria

Upplev lyxen i min nya kollektion av Victoria borstade cashmere tröjor.

Idag är jag fylld av glädje och stolthet när jag får dela med mig av en exklusiv första titt på de senaste tillskotten till min älskade vårkollektion – Victoria borstade cashmere tröjor. Denna säsong har jag lagt extra mycket passion och engagemang för att skapa något verkligen speciellt, som inte bara är trendigt utan även toppar skalan vad gäller komfort och kvalitet.

Låt mig visa er vad som gör dessa tröjor så unika och eftertraktade.

Tre förtrollande nya nyanser.

För den här säsongen har jag introducerat tre helt nya, bedårande nyanser, var och en skapad för att komplettera och fräscha upp din garderob. Först har vi Rosa Melange – en mjuk och drömlik färg som är perfekt för att väcka vårkänslorna till liv.

Därefter kommer Ljus Lavendel, en subtil men uttrycksfull nyans som förmedlar lugn och sofistikation. Den är idealisk för att sätta en avslappnad men elegant prägel på din vardagsstil.

Slutligen presenterar jag Ljus Marmorgrå, en mångsidig och stilsäker färg som enkelt låter dig skapa både klassiska och moderna looks.

Designad med tanke på säsong, stil och komfort

Jag har designat varje tröja med största omsorg för att de ska passa perfekt in i både din livsstil och garderob, oavsett säsong. Materialet är cashmere som är borstat för att få fram en ännu mjukare yta, vilket gör tröjorna underbart behagliga att bära. De är andningsaktiva vilket gör att de fungerar lika bra under en sommardag som under kyliga vinterdagar.

Nu tillgängliga för beställning!

Jag är glad att kunna meddela att dessa fantastiska tröjor är tillgängliga för beställning från min webbutik redan idag! Det är en stor glädje för mig att kunna erbjuda dessa exklusiva plagg direkt till er, mina modeintresserade vänner och kunder.

Tack för att ni delar er passion för mode med mig. Jag ser fram emot att fortsätta erbjuda cashmere kläder som inte bara ser bra ut utan också får er att känna er fantastiska. Följ mig gärna på sociala medier för att få löpande uppdateringar och exklusiva erbjudanden.

Se Victoria borstade cashmere tröjor

 

Önskar er en härlig vecka.

 

Mimmi, Mi & Cashmere 🌸

Mi&Cashmere på Instagram 

Mi&Cashmere på Facebook

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.